Bijzondere ontmoetingen

Personeelsfeesten, seminars, beurzen, voorstellingen of bedrijfsfeesten…. Een evenement in het bos is altijd uniek. Wij stellen een tal van verschillende locaties voor bedrijfsevenementen ter beschikking, waarvan sommigen zelfs met een mooi aanpalend terras dat je kan gebruiken bij mooi weer.

In Warredal kan je volledig zelf je dag organiseren. We bieden verschillende activiteiten op maat aan die je ook kan combineren met een overnachting. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte of maak hier een afspraak voor een rondleiding op het domein!

Evenementen Warredal
Cosy Tipi Warredal

Cosy Tipi

Vele gezinnen en bedrijven vonden al hun weg naar de Cosy Tipi. Of het nu gaat om een nieuwjaarsborrel, een kleine conferentie, een familiedag of filmlocatie… in onze Cosy Tipi kan het allemaal.

Meer info

Deze eyecatcher, bestaande uit 3 delen, is volledig uitgerust met een kampvuur, een zitgedeelte, een basic keuken met waterkoker, ijskast en toog. De tent kijkt uit op de zwemvijver en de beachbar en bij zonnig weer wordt hij open gezet om te genieten van de prachtige bosrijke omgeving.

Praktisch:

 • 100 staanplaatsen
 • 80 zitplaatsen
 • bestaat uit 3 delen: een bartent, eetgedeelte met tafel en stoelen en haard met zitgedeelte

Voor meer informatie en prijzen, kan je ons hier contacteren.

De Kiosk Warredal

De Kiosk

Droom je van een familiefeest in combinatie met toffe activiteiten of wil je zakelijke meetings organiseren op een uniek gelegen locatie? Onze overdekte kiosk heeft oneindig veel potentieel. Laat je gasten genieten van een hapje en een drankje te midden van prachtige natuur.

Meer info

Praktisch:

  • 70 staanplaatsen
  • 50 zitplaatsen
  • bestaat uit 2 delen:

Indoor:  zitgelegenheid met tafels en stoelen, een kachel met loungegedeelte, een bar met krukken. 360° uitzicht op het domein.

Outdoor: zitgedeelte met tafels en stoelen, parasols.

Voor meer informatie en prijzen, kan je ons hier contacteren.

Hippisch Centrum Warredal

Indoor Arena

Warredal Equestrian Center, vroeger bekend als De Warre, staat al jaar en dag in het teken van de paardensport. Ons domein beschikt over twee indoor arena’s. Jaarlijks organiseren we hier een tal van grote evenementen o.a. de Nieuwjaarsjumping en de Q-party.

Ben je op zoek naar een evenementenhal met een beveiligde parkeerplaats of heb je iets grootschaligs in petto? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer info

Praktisch:

Grote hal:

 • 60 x 40 m, 4000 staanplaatsen

Kleine hal:

 • 60 x 30 m, 1800 staanplaatsen

Beveiligde parking, bar en Vip-gedeelte

Heb je interesse? Surf dan naar: https://equestrianwarredal.be/

Vergaderzaal Warredal

Vergaderen moet helemaal niet saai of ouderwets zijn! Heb je al eens gedacht aan een meeting in het bos waarbij je gezellig buiten kan pauzeren met een spectaculair uitzicht? Bij ons kan het!

Onze Lodge beschikt over een gezellige vergaderzaal voor ca. 15 tot 35 personen, afhankelijk van de opstelling. Diverse cateringformules zijn steeds mogelijk op aanvraag.

Meer info

Wil je de meeting combineren met een toffe teambuilding of een overnachting tussen de bomen? Ook dit is mogelijk op ons domein.

Voor meer informatie en prijzen, kan je ons hier contacteren.