Bedrijven

Recreatiedomein Warredal, ook bekend als ‘De Warre’, mag zich sinds jaar en dag één van de grootse paardenmaneges van België noemen. Bovendien wordt ons park geprezen om haar unieke ligging nabij het Natuurpark Hoge Kempen en Bergerven.

De natuurliefhebbers kunnen overnachten in onze Cosy Cabins. Met een ‘back to nature’ style trachten we rust en de appreciatie van eenvoud te stimuleren.

Diezelfde ervaring trekken we door naar de bedrijven toe. We combineren business en pleasure midden in het groen. Wil je samen met je collega’s, familie en vrienden een one of a kind bosrijke ervaring beleven? Neem dan zeker een kijkje in onze groepsactiviteiten of contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Familiedagen Adventure Park
 

Congé Cup

Voor de bouwsector betekent juli het officieel inzetten van het bouwverlof. Hiervoor organiseren wij in Warredal een heuse bedrijvencompetitie ‘De Congé Cup’. Wie is de beste en de snelste van je team?

Leer elkaar nog beter kennen en ga in strijd met andere toffe teams op ons zorgvuldig geselecteerd parcours. Na de opdrachten is er een hapje en een drankje voorzien, alsook een trofee voor de grote overwinnaar.

 
 

Familiedagen

Verras je werknemers met een gezellige familiedag. Jong of oud, iedereen kan bij ons deelnemen aan diverse activiteiten. Voor een origineel uitje waarover nog lang zal worden nagepraat, ben je bij Warredal op het juiste adres.

Samen met jou stellen we een onvergetelijke dag samen boordevol originele activiteiten en lekkere hapjes. Je werknemers en hun families komen terecht in een bosrijke, private omgeving.

Vergeet die files, stadsdrukte en koude kantoormuren. Ons domein staat volledig in het teken van de schoonheid en puurheid van de natuur.

 
Congé Cup Warredal
 
Vergaderen Warredal
 

Vergaderen

De ene meeting is de andere niet. Wat dacht je van een vergadering midden in de natuur? Ons domein is voorzien van een volledig uitgeruste vergaderzaal met een rustgevend zicht op een hertenweide.

Liever een minder formele setting? In onze Cosy Tipi en Kiosk worden dikwijls leuke personeelsevenementen, bedrijfsfeesten, workshops en meetings georganiseerd. Catering kan worden voorzien in beide verwarmde locaties.

Voor een vrijblijvende prijsofferte op maat of een rondleiding op ons domein, kan je ons te alle tijden contacteren.

Vergaderen Warredal
 

Team buildings

Teamgnoten die op elkaar kunnen rekenen en samen lol kunnen maken, zijn niet alleen creatiever maar ook veel productiever. Een toffe teambuilding is daarom de ideale manier om de groepsgeest te versterken en je werknemers te motiveren. Sluit even die kantoordeur en trek erop uit in de natuur.

Het kiezen van de juiste locatie is niet evident, zeker niet als het om een grote groep gaat. Kies daarom voor de meest veelzijdige recreatiedomein van Limburg: Warredal.

Mag het eens iets anders zijn dan een paintball shooting of een escape room? Of wil je eens vergaderen in een totaal andere omgeving en daarna iets leuks doen met je collega’s? Bekijk dan zeker ons Adventure Park pakketten en/of contacteer ons voor een teamdag op maat.

Teambuilding Adventure Park
 
 

Wij kijken terug op een fantastische teambuilding middag die professioneel en goed verzorgd was, afgesloten met een heerlijke barbecue.

Hartelijk dank team Warredal namens alle medewerkers Exchange, Volvo Car Nederland, Maastricht.

Referenties

Een gedroomde locatie voor een teambuilding van één of meerdere dagen en een topteam die met je meedenkt voor jouw ideale bedrijfsuitstap. Wat een totaalbeleving, bedankt team Warredal!

 
 

Leuke uitdagende activiteiten en prima begeleiding en als afsluiter een heerlijke barbecue.

Iedereen kijkt met een glimlach terug op deze dag.