Recreatiedomein Warredal
Accommodaties

Overnachten bij Warredal

  • Bijzondere houses en cabins
  • Midden in de natuur
  • Digital detox

Sprookjesachtig overnachten

Je hebt even genoeg van de online bereikbaarheid en wilt de rust terug vinden? Met ons principe van back-to-nature maak je connectie met de natuur en elkaar en niet met de digitale wereld. Onze Cosy Cabins midden in de Limburgse bossen zijn unieke natuurhuisjes waar je helemaal kan herbronnen. Je huisdier is hier ook welkom, net als je paard. Voor wie graag prachtige wandeltochten ontdekt met zijn of haar paard, hebben we een knusse stal. Liefhebbers van luxe tijdens het verblijf vinden hun gading in de Lodge.

Maak je kinderdromen waar met een verblijf in één van onze Cosy Houses. In deze feeërieke huisjes kom je helemaal tot rust tussen de Limburgse boomtoppen. Want net zoals onze Cosy Cabins, bevinden ook deze magische stulpjes zich aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen en Bergerven. 

In deze knusse tiny houses ga je helemaal back to basic. Verwacht geen wifi, want die is er niet. Hier maak je connectie met de natuur en met elkaar. De Cabins staan verspreid over het domein, zodat je optimaal kan genieten van rust en natuur. Hier voel je je één met de natuur, van even offline zijn, ver weg van de drukte.