Over Warredal

Recreatiedomein Warredal werd in 2001 opgericht door familie Schelfhout en bevindt zich op een steenworp van het Nationaal Park Hoge Kempen en het natuurgebied Bergerven. Op het domein vind je een Adventure Park, een Forest Camp met 37 Cosy Cabins, 5 Cosy Houses en een hippisch centrum.

Oorspronkelijk fungeerde het 24 hectare grote gebied enkel als hippisch centrum met paardrijlessen, wedstrijden en prachtige paardenstallen. In de bosrijke omgeving groeide het aanbod van activiteiten en faciliteiten in en rondom het natuurdomein. Zoek je een originele locatie voor een feest, wil je er een dag weg met het gezin of ben je opzoek naar een vakantieverblijf te midden van de natuur? We heten je van harte welkom in Warredal. Ontdek hier onze mogelijkheden.

 
 
Cosy Cabins
 

Cosy Cabins

Heerlijk ontspannen in een ‘back to nature’ concept? Dat kan in één van onze 37 charmante Cosy Cabins. De stulpjes ogen klein, maar zijn verrassend comfortabel. Elk vakantiehuisje is voorzien van een zit- en eetgedeelte, een verwarmde badkamer met douche, een compacte keuken en een overdekt terras. Sommige cabins hebben ook een hottub.

Verwacht geen Wifi, want die is er niet. Hier maak je connectie met de natuur en met je naasten. Ideaal moment dus, voor een digital detox.

 
 

Cosy Houses

Maak je kinderdromen waar met een verblijf in één van onze Cosy Houses. In deze feeërieke huisjes kom je helemaal tot rust, tussen de Limburgse boomtoppen. Want net zoals onze Cosy Cabins, bevinden ook deze magische stulpjes zich aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen en Bergerven.

 

Pootafdruk

Cosy Houses
 
Plattegrond
 
Hippisch Centrum

Paard

Equestrian Center

Het hippisch centrum in Warredal is al 15 jaar één van de grootste maneges in België. Buiten onze gunstige ligging, dichtbij de Nederlandse en Duitse grens, onderscheiden we ons door zowel internationale als recreatieve ruiters te verwelkomen.

Wil je graag met je paard op vakantie komen? Dat kan. We beschikken over enkele buitenboxen. Jaarlijks organiseren we talrijke wedstrijden en één spectaculaire Nieuwjaars jumping. Meer info over ons Equestrian Centre vind je hier.

 

Adventure Park

Ons Adventure Park is een unieke kans om je grenzen te verleggen en een avontuurlijke uitdaging aan te gaan. Zowel jong als oud beleven hier dolle pret!

Trek je er graag met je sportvereniging, familie, bedrijf of vriendengroep op uit, dan hebben wij zeker voor ieder wat wils. Voor avontuurlijke hoogtes, klimmen en spanning is ons Klimbos zeker een aanrader.

Adventure park
Bucket List