Recreatiedomein Warredal
Recreatiedomein Warredal
Recreatiedomein Warredal
Recreatiedomein Warredal
Recreatiedomein Warredal
Recreatiedomein Warredal

Sprookjesachtig overnachten

  • Prachtige natuurrijke omgeving
  • Magische accommodaties
  • Back to basic zonder grote luxe

Bijzonder overnachten in een bosrijke omgeving

Vakantie vieren in een unieke accommodatie en genieten van een prachtige natuurrijke omgeving? Dan is recreatiedomein Warredal de beste plek voor jou (en je hond)! Ons prachtige domein met magische accommodaties bezorgen je een onvergetelijke en bijzondere overnachting. Onze Cosy Cabins en Cosy House staan garant voor een originele overnachting in België met een magische beleving, want je gaat helemaal back to basic zonder WiFi en luxe. Maar daar staat tegenover een overnachting in een bosrijke omgeving, een prachtig uitzicht en een bijzondere vakantie om nooit te vergeten.

Boek hier je originele overnachting in Limburg

Faciliteiten tijdens je bijzondere overnachting bij Warredal

Om de bijzondere overnachting in de prachtige omgeving van recreatiedomein Warredal nóg beter te maken zijn er ook diverse faciliteiten aanwezig. Zo is er een groot klimpark aanwezig waar je kunt klimmen op je eigen niveau, er is een minigolf en je kan heerlijk wandelen door de bosrijke omgeving. Om het helemaal compleet te maken zijn er verschillende wateractiviteiten te beleven. Geniet van waterpret tijdens het waterfietsen, paddle boarden of kajakken. Dus niet alleen de accommodaties geven je een originele overnachting, maar ook de vele activiteiten bezorgen je een onvergetelijke tijd in het magische en bosrijke Warredal.

Faciliteiten bij recreatiedomein Warredal

  • Klimpark Warredal
  • Adventure Minigolf
  • Kajakken
  • Natuurwandelingen
  • Paddle boarden
  • Waterfietsen
 

Overnachten in originele accommodaties bij Warredal

De meest unieke overnachtingen boek je bij recreatiedomein Warredal. Onze Cosy Cabins of Cosy Houses zijn niet voorzien van grote luxe, er is geen WiFi aanwezig en er is een houtkachel waarmee je zelf je accommodatie warm moet houden. Een overnachting in één van de Cosy Cabins of een Cosy Houses is dus zeker heel bijzonder te noemen. Alsof het nog niet genoeg is, is er ook nog een overdekt terras, gasbarbecue en een hottub aanwezig in deze originele accommodaties. Dit wil je toch meemaken! 

 

Bekijk hier waar recreatiedomein Warredal zich bevindt

Veelgestelde vragen over het origineel overnachten bij Warredal

Waarom kan ik bijzonder overnachten bij Warredal?

Warredal heeft bijzondere accommodaties te bieden en diverse activiteiten. De Cosy Cabins en Cosy Houses zijn bijzonder vanwege het gebrek aan luxe en WiFi. Zo is het grootste gedeelte niet verwarmd en moet er zelf gestookt worden. De vele activiteiten variëren van een klimpark en watersport tot minigolf en natuurwandelingen in het prachtige bosrijke gebied rondom Warredal.

Welke faciliteiten zijn er aanwezig tijdens mijn bijzondere overnachting bij Warredal?

Bij recreatiedomein Warredal zijn er diverse activiteiten voor jong en oud. Zo kan je op je eigen niveau klimmen in het klimpark, je slag slaan bij de Adventure Minigolf of een spetterende dag beleven bij de verschillende watersportactiviteiten. Deze verschillen van kajakken tot paddle boarden en waterfietsen. Kortom, voor ieder wat wils tijdens je unieke overnachting bij Warredal!