Recreatiedomein Warredal
Last minutes

Last minutes

  • Magisch genieten
  • Unieke accommodaties
  • Digital detox

Last minute genieten in de natuur

Even de pauzeknop indrukken en de rust terugvinden? Kom dan last minute genieten bij Warredal. Je vindt onze unieke accommodaties midden in de Limburgse bossen waar je je herboren voelt door de kracht van de natuur. Geniet in een van onze magische stulpjes in de sfeervolle living, speel een spelletje voor een knisperend haardvuur of bewonder de stilte van de natuur. En wat dacht je van een digital detox? Er is namelijk geen WiFi bij Warredal. Zo ervaar je écht even quality time met je gezelschap. Slow living is hier de boodschap!

Zoek & boek je last minute vakantie ⤵

Last minute naar België

Wij begrijpen als geen ander dat je er soms even tussenuit wilt, even ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven. En wat er is dan een betere plek om dat te doen dan bij Warredal? Waan je in een sprookjesachtige omgeving waar je kunt doen waar jij zin aan hebt! Overnacht in een Cosy Cabin of Cosy House en voel je één met de natuur. Sommige huisjes zijn zelfs voorzien van een hottub! Maar verwacht geen luxe, Slow Living is de boodschap. Of wat dacht je van overnachten in een gave boomhut? Dat is pas een unieke overnachting! En wist je dat je vele extra's bij ons kunt bijboeken om je last minute vakantie in België extra speciaal te maken? Kies bijvoorbeeld voor een overheerlijk ontbijtje, vegan picknick box of een BBQ pakket. 

Magisch genieten

To do's tijdens je last minute vakantie

Tijdens je last minute vakantie hoef je natuurlijk niks te doen, maar wanneer je er toch opuit wilt valt er genoeg te beleven! Maak een mooie wandeling door Nationaal Park Hoge Kempen en spot wilde vogels, konikpaarden en zoveel meer. Tip: bij de receptie kun je wandelkaarten verkrijgen en het maximale uit je wandelervaring halen! Op een andere manier de prachtige omgeving verkennen? Wat dacht je van een ontspannende fietstocht? Ook is het voor de kids mogelijk om een ponyritje te maken op ons domein. Je zoon of dochter zal zich de koning(in) te rijk voelen!