Recreatiedomein Warredal
Recreatiedomein Warredal
Recreatiedomein Warredal
Recreatiedomein Warredal
Recreatiedomein Warredal
Recreatiedomein Warredal

Beoordelingen

Beoordelingen van onze gasten

Lees hoe onze gasten hun vakantie hebben ervaren.

1035 beoordelingen
  1. 10

    Volledige rust 😀 alles goed bereikbaar ivm winkel en eten... en super vriendelijk !!

    Juli 2024 - Wesley R. verbleef in Treetop 

  2. 9,8

    We zijn fan van de experience… geen koelkast, beperkte elektriciteit, hout klieven, het vertragen…

    Juli 2024 - Ilse D. verbleef in Sweet Cabin met hottub 

  3. 10

    Zeer leuk en aangenaam. Alles wat duidelijk, de food en wood corners zijn supersimpel. Het ontbijt en barbecue-pakket zijn kwaliteit/prijs top. Onze cabin was exact wat de foto's beloofden.

    Juli 2024 - Jente J. verbleef in Watercabin met hottub 

  4. 10

    Wij hebben heerlijk genoten van ons weekendje weg. Helemaal tot rust gekomen en hebben besloten om hier elk jaar terug te komen om te genieten van de natuur.

    Juli 2024 - Pc L. verbleef in Hobbit House 1 

  5. 9,3

    We hebben een heerlijk verblijf gehad. En het weer zat erg mee. Het enige waar we spijt van hebben is dat we niet langer hebben geboekt.

    Juni 2024 - Wesley E. verbleef in Treetop 

  6. 9

    Het waren echt 3 heel mooie dagen. De locatie is echt top! De cabin was leuk ingericht en plaatsbesparend gewerkt wat tot leuke ontdekkingen lijd 😊 De hottub is echt een leuke extra! Onze hond heeft ook genoten van het huisje, we hadden privacy waardoor ook zij op haar gemak was. De spelletjes in het huis, het papier in de slaapkamer, super leuk! Echt een aanrader. Ps: Een ijzeren pin bij het terras voor de hond aan te lijnen zou tof zijn!

    Juni 2024 - Michelle F. verbleef in Comfort Classic met hottub 

  7. 9,3

    Een zeer fijne tijd. Genoten van de rust. Enkel het fluiten van de vogels als geluid…. Zalig!

    Juni 2024 - Natalie V. verbleef in Classic voor 4 

  8. 9,3

    Zalig! De natuur, de back to basics maar toch maar een zeer comfortabele cabin, een zalige douche, haardvuurtje als het wat kouder werd, koffie ‘s morgens in het zonnetje buiten met enkel de fluitende vogels, het was genieten van bij aankomst tot vertrek

    Juni 2024 - Liselotte N. verbleef in Classic voor 4 

  9. 10

    Nous avons adoré. Cadre bien entretenu, beau, naturel, calme, chambre bien aménagée, bien isolée, propre, bons équipements, super de disposer d'un barbecue, terrasse agréable avec vue sur les animaux, accueil chaleureux.

    Juni 2024 - Nathalie S. verbleef in Comfort Studio (3p) 

  10. 10

    Merci voor het leuke weekend. We hebben het er nog altijd over.

    Maart 2024 - Elke D. verbleef in Tree House 1 

1035 beoordelingen
9,2

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,2.