Recreatiedomein Warredal
Recreatiedomein Warredal
Recreatiedomein Warredal
Recreatiedomein Warredal
Recreatiedomein Warredal
Recreatiedomein Warredal

Beoordelingen

Beoordelingen van onze gasten

Lees hoe onze gasten hun vakantie hebben ervaren.

991 beoordelingen
  1. 10

    Beste, Wij kwamen met ons drieën een weekje onthaasten wat hoognodig was. Een midweekje quality time in alle rust. We hebben van de eerste minuut tot de laatste genoten. Vriendelijk personeel, prachtig domein, alles goed geregeld, duidelijke informatie,... Ook vooraf waren we heel goed geïnformeerd over het park en de omgeving (wat anders best wel tijd kost om zelf allemaal op te zoeken) Mijn twee pubers en ik hebben een heerlijke tijd gehad! We hopen snel nog eens terug te kunnen komen! Bedankt aan iedereen.

    April 2024 - Karlien S. verbleef in Classic voor 4 

  2. 10

    We hebben een heel fijn weekend gehad. Het huisje was heerlijk van alle (basic) gemakken voorzien. De bedden lagen fijn en de temperatuur in het huisje was aangenaam. De sfeerverlichting gaf het geheel een knus gevoel. Dat het huisje ver genoeg van andere huisjes vandaan lag gaf je het gevoel alsof je er alleen was.

    April 2024 - Cindy W. verbleef in Treetrunk met hottub 

  3. 9,5

    Het was een heel erg fijn verblijf ! Aansteken van de jacuzzi , de stoof, alles liep vlot en is heel plezant om als gezin te beleven. We speelden spelletjes, lazen veel boeken, het was echt de moeite waard !

    April 2024 - Nele B. verbleef in Shelter met jacuzzi 

  4. 10

    Wij hebben enorm genoten van de dagen in het warredal. Echt super! Ruim park, leuk dat je activiteiten kan bijboeken, uitgestippelde wandelroutes, vriendelijk personeel, proper huis! Alles wat we zochten.

    April 2024 - Eline s. verbleef in Classic voor 4 

  5. 10

    - Accomodatie - Rust - Het hele concept - Heerlijke bedden! - Leuke opties om bij te bestellen (ontbijt, bbq, wellness,…) - Mogelijkheid om hond mee te nemen - Geweldig vriendelijk personeel!!!

    April 2024 - Alicia V. verbleef in Classic voor 4 

  6. 9,5

    Warredal maakt de slogan "disconect to reconect" helemaal waar. Het is een plek waar je helemaal tot rust en dichter bij elkaar kan komen.

    April 2024 - Pieter V. verbleef in Classic voor 5 met hottub 

  7. 10

    Beste Elven van Warredal, Dank jullie allen hartelijk voor het meer dan fijne verblijf op park Warredal, wij hebben genoten. De gastvrijheid, vriendelijkheid en rust kom je nergens anders tegen, kort een geweldig park en zeker een aanrader. Wij, Opa en Oma hebben als jaarlijks terugkerend familieweekeinde met onze familie 10 volwassenen en 7 kinderen verbleven in hobbithuis 1 / Treehouse 1 / Trehouse 3 waarbij wij van een ieder te horen kregen dat dit een overgetelijke ervaring was en bij uitstek het tot nu toe fijnste weekeinde welke wij ooit zijn weg geweest. In de huisjes voelt men zich snel thuis en even terug in de tijd, waarbij men met de geboden luxe geheel tot rust komt. Elven van Warredal bedankt voor het onvergetelijke weekeinde voor onze kinderen en kleinkinderen.

    April 2024 - Jack C. verbleef in Tree House 1 

  8. 9,3

    Schone studio met alle gemakken en leuk uitzicht voor uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

    April 2024 - Mandy v. verbleef in Plus Studio 

  9. 10

    Wat een fijn weekend! Doel van ons weekendje was even tot rust komen in de natuur en tijd met vrienden doorbrengen op een ontspannen manier. De ontvangst was erg hartelijk en fijn, het concept van de hutten is super en je hebt alles nodig om met alle luxe toch even terug naar de basics te gaan. De Tree Top was tip top schoon en was voorzien van alles wat we nodig hadden om meteen te genieten. Heel fijn dat elke hut een eigen BBQ, buitenzit gedeelte heeft. Fijn! Wat ons opviel was de enorme gastvriendelijkheid en positiviteit bij het Warredal team, iedereen begroette je met een glimlach en was enorm behulpzaam. Niets op aan te merken. Kortom, wij hebben enorm genoten van ons verblijf en bedanken het hele Warredal team voor de uitstekende service. Wij komen sowieso een keertje terug!

    April 2024 - Laura P. verbleef in Treetop 

  10. 9,3

    Zoals steeds was het weer een deugddoende break in Warredal. We gaan de komende jaren blijven terugkomen.

    April 2024 - Thomas G. verbleef in Tree House 1 

991 beoordelingen
9,2

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,2.