Recreatiedomein Warredal
Recreatiedomein Warredal
Recreatiedomein Warredal
Recreatiedomein Warredal
Recreatiedomein Warredal
Recreatiedomein Warredal

Foto en videografie

Heb je een creatief project ?

Het uitgestrekt domein in Warredal biedt talrijke mogelijkheden voor een professioneel concept naar keuze: Filmopnames, TV-shows, videoreels, cosmetica en modemerken maar ook kleinschalige projecten zoals bijvoorbeeld babyshoots.

Deze projecten dienen op voorhand met ons te worden besproken om de rust en privacy van onze gasten niet te verstoren. Indien je een shoot/opnames wilt boeken, krijgen we graag zoveel mogelijk info (zie kolom rechts).

Beperkingen

Zoals elke locatie, heeft ook ons domein haar beperkingen. Wij bevinden ons midden in het natuurgebied Bergerven, hou daarom rekening met het volgende:

 • Vervoer: het is verboden om met je eigen wagen tot aan de cabins rijden. Vervolgens worden onze golfkarren ook niet uitgeleend.
 • Internet: Er is geen WiFi in de cabins/houses. Je kan wel je eigen internet gebruiken.
 • Stroom: Onze cabins/houses hebben een beperkte stroomvoorziening (max 3 stopcontacten per huisje).
 • Licht: In de cabins is er geen klassiek licht voorzien, enkel olielampen, kerstslinger en kaarslicht.
 • Geluid: Het is verboden om geluidoverlast te veroorzaken, alsook buitenshuis muziek te spelen tijdens je project (tenzij anders besproken met ons team).
 • Vuur: Er mag geen vuur worden gestookt, tenzij op de door ons voorziene plaats.
 • Privacy: Om de privacy van onze gasten te waarborgen, mag er enkel worden gefilmd/gefotografeerd binnen en aan de geboekte cabin. Drones zijn enkel toegelaten na onze goedkeuring.
  Materiaal

  Hoeveel materiaal moet er naar de cabin worden gebracht? Onze cabins liggen op een flinke (opwaartse) wandeling van de parking af. Tijdens je shoot voorzien we een enkele rit naar boven met de golfkar. Voor meerdere ritten rekenen we een bagageservice aan van 30 Euro/uur. Hetzelfde tarief is van toepassing op de uitcheck service.

  Tijd

  Hoe lang neemt je project in beslag? Onze receptie is geopend van: 9-19 uur tijdens de weekdagen en van 9-11 uur in de weekends. In- of uitcheck activiteiten die buiten deze uren gebeuren, dienen tijdig te worden besproken. Hou er ook rekening mee dat de gasten uitchecken om 11 uur en terug inchecken om 15 uur. Eén-dagsshoots vinden dus tussen deze uren plaats, als je een weekend/midweek tarief wilt vermijden.

  Crew

  Hoe groot is de groep waarmee je zal werken aan het project? Zoals je wellicht weet, garanderen we onze gasten graag de rust die ze verdienen. We willen daarom vermijden dat het té druk wordt aan de cabins en dat we iedereen afzonderlijk naar boven moeten brengen. Grootschalige projecten (7 man of meer) moeten op voorhand worden besproken.

  Ruimte

  Hoeveel plaats heb je nodig voor je project? Voorzie je graag een aparte make-up/kleedruimte? Wil je crew op ons domein vergaderen en/of lunchen? Film/fotografeer je enkel de cabin of ga je drone shots inzetten? Laat het ons weten.