Recreatiedomein Warredal
Vakantiehuis met hond

Bijzonder overnachten met je hond

 • Maximaal 1 hond per accommodatie
 • Bijzondere overnachtingen
 • Verscholen tussen de bossen

Vakantie met je hond in een natuurhuisje

Stap binnen in een betoverend vakantiehuis, verborgen in de Belgische bossen, waar wij al je verwachtingen zullen overtreffen. De Belgische bossen staan bekend om hun prachtige natuur en rustige omgeving wat het de ideale plek maakt om te ontspannen en te genieten van quality time met je geliefde huisdier. Warredal nodigt je uit voor een unieke reiservaring samen met je trouwe viervoeter.

Een sfeerimpressie van Warredal

Onze unieke accommodaties

De tiny houses met hond van Warredal zijn geschikt voor 2 tot 7 personen. In de accommodaties is maximaal 1 hond toegestaan tegen een kleine vergoeding per nacht. Hierbij ben je voorzien van een gezellig zitgedeelte, ingerichte keuken, een badkamer en een fijn buitengedeelte dat een gezellig plekje is voor je hond. We adviseren je om een deken of bench mee te nemen voor je hond. Honden zijn namelijk niet toegestaan in de zetel/bed. Bij de receptie verkopen we hondenpoepzakjes. Wil je extra luxe ervaren? Huur dan onze Treetrunk met hottub. Al onze unieke huisjes liggen midden in het de Belgische bossen. En WiFi? Dat is er niet. Zo kun je echt helemaal tot rust komen en heb je echt quality time met elkaar en je trouwe viervoeter.

De perfecte getaway:

 • Geschikt voor 2 tot 7 personen
 • Wellness optie
 • Tussen de boomtoppen
 • Digital detox
 • Eigen buitengedeelte
 • Hondenpoepzakjes bij de receptie

Zoek en boek je perfecte vakantiehuis met je hond

To do's samen met je hond

In de omgeving van Maaseik zijn er talloze activiteiten die je kunt ondernemen met je hond, waardoor jullie een onvergetelijke tijd samen zullen beleven. Maaseik zelf biedt charmante wandelpaden langs de Maas waar je samen met je hond kunt genieten van de pittoreske omgeving. Ook wandelen en fietsen door Nationaal Park de Hoge Kempen en natuurgebied Bergerven zijn echte aanraders als je het ons vraagt. Je hond zal dol zijn op alle nieuwe geuren en ervaringen die de Belgische bossen te bieden hebben en je kunt samen onvergetelijke herinneringen creëren.

Hier vind je hondenlosloopgebieden in Nationaal Park de Hoge Kempen:

  Natuurgebied Bergerven
  Oudsberg
  Donderslag
  Rivierpark Maasvallei 'Stokkem'

Wat eerdere gasten ons vroegen

Mogen honden loslopen in de natuurgebieden?

In sommige delen van de natuurgebieden, Nationaal Park de Hoge Kempen en natuurgebied de Bergerven, is het toegestaan om honden los te laten lopen. Bijvoorbeeld in de Oudsberg, Donderslag en Rivierpark de Maasvallei 'Stokkem'. Dit wordt door bordjes aangegeven.