Recreatiedomein Warredal
Overnachten in het bos

Overnachten in het bos

  • Verscholen in het bos
  • Wellness mogelijkheden
  • Jij bepaalt het tempo

Wegdromen tijdens een overnachting in het bos

Als je denkt aan overnachten in het bos krijg je een sprookjesachtig gevoel. Toch? Bij Recreatiedomein Warredal maken wij deze gedachte zeker waar en kun je overnachten op onze glamping! In onze feeërieke huisjes kom je volledig tot rust tussen de Limburgse boomtoppen in België. Verblijf bijvoorbeeld in één van onze Cosy Cabins of Cosy Houses. Deze magische huisjes liggen aan de rand van Nationaal Park Hoge Kempen en Bergerven. Ben je op zoek naar iets meer comfort? Dat is mogelijk! Je kan bij ons ook overnachten in de natuur met hottub of met je hond. Verwacht geen luxe, want slow living is onze boodschap! Wat dacht je van een digital detox? Ook WiFi is in onze bijzondere accommodaties niet aanwezig. Spendeer dus quality time met jouw gezelschap en kom volledig tot rust. 

Bekijk onze bijzondere accommodaties ⤵

 

Overnachten in de natuur van België

Volledig tot rust komen en jouw innerlijke batterij weer opladen? Overnachten in de natuur nabij Maaseik in België is hier de perfecte mogelijkheid voor. Recreatiedomein Warredal biedt diverse Cosy Cabins en Cosy Houses aan. Onze Cosy Cabins zijn perfect voor 2 tot 5 personen. Als je romantisch wil overnachten in de natuur bieden wij de perfecte cabins aan met wellness mogelijkheid. De Cosy Houses bieden ruimte voor 4 tot 6 personen. Onze bijzondere accommodaties zijn voorzien van een prachtig terras, houtkachel, comfortabele zitruimte, ingerichte keuken en heerlijke bedden. Diverse huisjes zijn voorzien van sauna of hottub. Kortom, de huisjes zijn perfect voor een break midden in de Limburgse bossen in België.

 
 

Wat te doen tijdens jouw overnachting in het bos

Recreatiedomein Warredal is gelegen in Belgisch Limburg, vlak bij Nationaal Park Hoge Kempen en Bergerven. Er bestaat dus geen betere plek om te overnachten in de natuur. Volledig back to nature en genieten van het geluid van de vogels en ritselende bladeren is waar een overnachting in het bos om draait. Als je echt volledig van de natuur wil genieten kan je een overnachting in een boomhut boeken. Dat is pas bijzonder! Overnachten in het bos in België is perfect voor natuurliefhebbers. Zowel jong als oud gaat zich hier goed vermaken. Samen heerlijke wandelingen of fietstochten maken is één van de vele mogelijkheden. Benieuwd wat er nog meer mogelijk is? Bekijk dan onze activiteiten pagina! Je gaat je zeker niet vervelen!

 
 
 

Veelgestelde vragen over overnachten in het bos

🍃 Waar kan ik overnachten in het bos?

Overnachten in het bos doe je bij Recreatiedomein Warredal natuurlijk! Wij beschikken over diverse huisjes midden in de natuur. Het is de perfecte uitvalsbasis om weg te dromen tussen de boomtoppen.

✨ Is het mogelijk om te overnachten in de natuur met hottub?

Jazeker! Je kan bij ons bijvoorbeeld een tiny house met hottub huren. Overnachten in het bos met een hottub is pas echt genieten! Ga ook weg van de drukte en dompel je onder in rust, ruimte en comfort.