Recreatiedomein Warredal
vakantiehuis met open haard

Back to nature in een vakantiehuisje met open haard

  • Unieke vakantiewoningen
  • Met heerlijke houtkachel
  • Slow living in de natuur

Kom tot rust in een vakantiehuis met kachel

Trek je even helemaal terug uit de drukte van het dagelijks leven in de Belgische natuur. Bij Warredal kom je tot rust in een unieke accommodatie in een bosrijke omgeving. Dichter bij de natuur kan haast niet! Je kunt ervoor kiezen om te overnachten in een knusse cabin, ruim appartement of een unieke boomhut. Een aantal van onze accommodaties beschikken over een fijne houtkachel. Heerlijk wanneer je echt even toe bent aan slow living tijdens de koudere dagen. Kom dichter bij elkaar tijdens een ontspannend verblijf in een vakantiehuisje met open haard bij Warredal!

 

Bijzonder overnachten in de natuur

Een verblijf bij Warredal is er eentje om nooit te vergeten! Onze unieke accommodaties lijken zo uit een sprookjesboek te komen. Zo kun je overnachten in een bijzondere Hobbit House, een boomhut, een Cozy Cabin of een knus appartement. Al onze accommodaties bevinden zich in een bosrijke omgeving voor dat echte back to nature gevoel. Ook op een koude dag kun je heerlijk bij ons verblijven doordat een aantal huisjes beschikken over een aangename houtkachel. Heerlijk warm bij elkaar zitten op een winterdag, zonder afleiding van de digitale wereld. Sommige accommodaties beschikken zelfs over een heerlijke hottub. Dat klinkt als een vakantie vol ontspanning!

 

Jouw getaway in het kort:

  • Unieke accommodaties
  • Met heerlijke houtkachel
  • Huisdiervriendelijk of huisdiervrij
  • In de bossen van België
  • Digital detox
  • Optioneel met hottub
 

Zoek en boek jouw ideale vakantiehuisje met houtkachel:

Tips voor jouw escape

Bij Warredal ontsnap je als het ware aan de dagelijkse sleur voor een heerlijk verblijf midden in de natuur. Op ons park vind je het uitdagende Adventure Park waar je kunt klimmen op parcours met verschillende moeilijkheidsgraden. Ook kun je hier een gezellig potje minigolf spelen. Kom ook eens langs op onze kinderboerderij met lieve geitjes, pony's en alpaca's. In de bosrijke omgeving van ons park kun je prachtige wandelingen maken. Je kunt ook een fiets of mountainbike huren op ons park voor een heerlijke fietstocht. Na een actieve dag kun je heerlijk ontspannen in je vakantiehuis met houtkachel.

 

Hier zijn wij te vinden:

Dit vroegen andere gasten ons:

• Is mijn huisdier ook welkom?

Jazeker! Bij Warredal bieden wij huisdiervriendelijke accommodaties waar jouw hond meer dan welkom is! Ideaal voor een wandelvakantie in de bossen. Ook je paard is welkom op ons park. Wij beschikken zelfs over een eigen stal!

• Beschikken de huisjes met open haard over wellness faciliteiten?

Een aantal van onze vakantiehuisjes met kachel beschikt tevens over een heerlijke sauna en/of hottub. Dat is ultiem ontspannen in de natuur!