Fietsen door de Belgische bossen

Wanneer je op fietsvakantie bent in Belgiƫ is Recreatiedomein Warredal de perfecte plek om te verblijven wanneer je op doortocht bent. Je kunt hier namelijk verblijven in een studio of appartement voor 2 tot 4 personen die ideaal zijn voor ƩƩn of meerdere nachten. Warredal ligt nabij Nationaal Park de Hoge Kempen wat het dus de ideale locatie maakt om te verblijven tijdens het fietsen in Belgiƫ. Daarnaast zijn hier natuurlijk ook fantastische fietsroutes te vinden! Dus zijn fietsvakanties helemaal jouw ding? Sla Warredal dan zeker niet over!

Bekijk ons aanbod

Een sfeerimpressie van je verblijfĀ ā¤µ

Appartementen
 
Fietsen
 
Studio's
 

Jouw overnachting tijdens het fietsen

Combineer jij graag fietsen met een overnachting? Dan zijn de studio's en appartementen van Warredal echt iets voor jou! In The Lodge van Warredal heb je zelfs de mogelijkheid om voor Ć©Ć©n nachtje te verblijven. De appartementen zijn geschikt voor maximaal 4 personen en de studio's voor 2 tot 3 personen. Je bent voorzien van een heerlijke badkamer, fijne slaapkamer, ruime keuken, gezellige woonkamer en een overdekt terras met gasbarbecue*. The Lodge staat volledig los van ons concept van de cosy- cabins en houses. Ons verblijf is gelegenĀ aan de mooiste fietsroutes van BelgiĆ«.Ā 

* Let op: niet alle studio's beschikken over een overdekt terras en gasbarbecue.

 
    Overdekt terras
    Fijne badkamer
    Rust, natuur en luxe
    2 tot 4 personen
 

Zoek en boek je fietsvakantieĀ ā¤µ

 

De mooiste fietsroutes: Nationaal Park de Hoge Kempen

Vanaf je overnachting in het bos bij Warredal vind je in Nationaal Park de Hoge KempenĀ uitgestrekte dennenbossen en eindeloze heidelandschapen. Met deze fietsroutes in BelgiĆ« wisselen deze twee landschappen elkaar prachtig af!Ā Dit natuurgebied is echt een magische ervaring die je zeker niet wilt missen. Wat zijn de mooiste routes tijdens je fietsvakantie door BelgiĆ«? Wij hebben een kleine opsomming gemaakt.

āœ” Door het water en de heide - 56 km
āœ” Onontgonnen fietsgenot - 34 km
āœ” Langs heide en weidse vergezichten - 37 km
āœ” Het kloppende hart van de Hoge Kempen - 38 km
āœ” Paarse pracht - 52 km
āœ” Verrassende vergezichten - 57 km

Boek je fietsvakantie in Belgiƫ
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Wat eerdere gasten ons vroegen

Wat is er te doen in de omgeving?

Naast natuurlijkĀ fietsen zijn er genoeg andere dingen te doen in de omgeving! Als je even iets anders actiefs wilt doen ben je bij Warredal ook zeker aan het juiste adres. Voor zowel jong als oud is er veel plezier te beleven. Ontdek bijvoorbeeld het klimpark of bezoek Maastricht, Roermond, Genk of Maasmechelen.

Zijn auto's toegestaan in het natuurgebied?

Nee! Nationaal Park de Hoge Kempen is geheel autovrij wat het super kindvriendelijk en veilig maakt. Natuurlijk is je auto, als je deze mee hebt,Ā wel in de buurt van het nationaal park te parkeren. Af en toe een helling hoort er natuurlijk bij, maar dit wordt beloond met een prachtig uitzicht!

Boek je fietsvakantie